09 mai 2018

Domeniul Economic și Financiar în Peste 35 de Limbi

0 Comment

Domeniul Economic și Financiar în Peste 35 de Limbi

Biroul de Traduceri Sagia Conect ( Traduceri Hunedoara)  asigură traduceri calitative în domeniul economic și financiar în peste 35 de limbi de circulație europeană și nu numai. Cele mai frecvente combinații de limbi sunt din limbile vorbite în țări cu o importantă tradiție și forță economică și financiară, atât la nivel european, cât și global. Cele mai frecvente combinații de limbi pentru piața românească, specifice domeniului economic și financiar sunt:

  • Traduceri Germană-Română, Română-Germană. Elveția, Austria și Germania sunt țările de origine a unor grupuri financiar-bancare cu activități și pe piața din România. Datorită nevoilor de localizare a documentelor pe care le utilizează și a păstrării în același timp a unei linii constante a comunicării, aceste grupuri sunt importante generatoare de cerere de traduceri pe combinația de limbi care implică limba Germană.
  • Traduceri Engleză-Română, Română-Engleză. Engleza este limba comunicării universale și, bineînțeles este una dintre cele mai utilizate limbi și în sectorul economic și financiar. O serie de termeni specifici domeniului sunt definiți în Engleză după care sunt adaptați limbilor în care sunt traduși. De asemenea, o serie de resurse specifice domeniului economic și financiar sunt redactate în Engleză.
  • Traduceri Franceză-Română, Română-Franceză. O serie de companii franceze au operațiuni în România, iar un serviciu de traduceri calitativ și fiabil le facilitează și le optimizează demersurile de comunicare cu compania mamă. Rapoartele financiare și documentele care reglementează activitățile economice ale companiilor franceze pe piața din România, transmise de la centru, sunt un generator important de cerere de traduceri.
  • Traduceri Italiană-Română, Română-Italiană. Această combinație de limbi prezintă un interes special mai ales în zona de vest a țării, unde s-au dezvoltat o serie de societăți comerciale fondate de cetățeni italieni sau extinse de la firmele mamă din Italia.

Vă aşteptăm la Biroul de Traduceri Sagia Conect ( Traduceri Hunedoara)

Be Sociable, Share!
[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  • *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>