13 Jan 2017

Interpretariat / Interpreţi Franceza Biroul de Traduceri Sagia Conect (Traduceri Hunedoara)

0 Comment

Interpretariat / Interpreţi Franceza

Biroul de Traduceri Sagia Conect

 (Traduceri Hunedoara)

plzs2owhs9dh

Biroul de Traduceri Sagia Conect ( Traduceri Hunedoara) vă pune la dispoziţie o gamă completă de servicii de interpretariat in limba franceza, cu interpreţi de cea mai înaltă ţinută.  Interpreţii de limba franceza cu care colaboreaza Biroul de Traduceri Sagia Conect (Traduceri Hunedoara) dispun de experienţa şi acreditările necesare, garantând servicii profesionale de cea mai bună calitate. Vă invităm să apelaţi cu incredere la  Biroul de Traduceri Sagia Conect ( Traduceri Hunedoara) atunci când aveţi nevoie de servicii rapide, pentru limbi rare sau în locaţii îndepărtate.

Diferenţa dintre un interpret şi un traducător.

Ambii sunt profesionişti calificaţi, capabili să comunice în diverse limbi. Dar ceea ce îi diferenţiază este faptul că interpretul efectuează interpretarea pe loc, verbal, în timp ce traducătorul realizează traducerea în scris şi nu neapărat în acelaşi timp în care are loc comunicarea dintre două persoane.

Interpreţii (de limba franceza)  trebuie să gândească şi să vorbească în acelaşi timp, iar această deprindere este greu de obţinut, iar precizia şi acurateţea trebuie să fie calităţi complexe ale muncii lor. Aşadar, data viitoare când veţi participa la o conferinţă, prezentare comercială, întâlnire sau în orice altă situaţie la care participă şi interpreţi ( de limba franceza) şi/ sau traducători (de limba franceza), amintiţi-vă de calităţile lor şi preţuiţi-le munca.

Biroul de Traduceri Sagia Conect ( Traduceri Hunedoara) se bazează pe profesionişti adevăraţi, de o înaltă calificare, pe care şi dvs. puteţi conta încă din momentul în care vă adresaţi nouă. Interpreţii (de limba franceza) noştri sunt calificaţi să vă ajute să vă exprimaţi ideile şi veţi putea fi sigur că veţi fi înţeles de fiecare dată, indiferent dacă discutaţi subiecte sensibile, aspecte juridice, politice, economice, culturale sau probleme tehnice.

Resursele Biroul de Traduceri Sagia Conect ( Traduceri Hunedoara) şi nivelul avansat de experienţă sunt ideale pentru furnizarea de servicii profesionale de interpretariat pentru toţi clientii nostri.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  • *